Konyhafőnök [Hungary]


 

Feladatok:

  • A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás
  • Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés.
  • Új ételek ételsorok összeállítása.
  • Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása.
  • A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP.

Elvárások:

  • Legalább 3 éves konyhafőnöki tapasztalat szállodai vagy nagykonyhai környezetben.
  • A modern konyha alapanyagainak ismerete és magabiztos használata.
  • Magasszintű vezetői képességek.
  • Felelősségteljes munkavégzés.
  • Jó kommunikációs készség.

Amit kínálunk:

  • Versenyképes jövedelem, főállású munkaviszonyban.
  • Hosszú távú munkalehetőség.
  • Fiatalos csapat, kellemes munkahelyi környezet.
  • Személyzeti étkezés.
  • Igény esetén személyzeti szállás.

Állás típusa: Teljes munkaidő


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال