Feladatok:
- A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás
- Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés.
- Új ételek ételsorok összeállítása.
- Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása.
- A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP.
Elvárások:
- Legalább 3 éves konyhafőnöki tapasztalat szállodai vagy nagykonyhai környezetben.
- A modern konyha alapanyagainak ismerete és magabiztos használata.
- Magasszintű vezetői képességek.
- Felelősségteljes munkavégzés.
- Jó kommunikációs készség.
Amit kínálunk:
- Versenyképes jövedelem, főállású munkaviszonyban.
- Hosszú távú munkalehetőség.
- Fiatalos csapat, kellemes munkahelyi környezet.
- Személyzeti étkezés.
- Igény esetén személyzeti szállás.
Állás típusa: Teljes munkaidő
.